Niels Dijkshoorn in top van Nederland op NK Junioren

Geplaatst door Westlanders.nu op 09-04-2018 06:08

's-Gravenzande 09.04.2018 - Tijdens het NK Junioren heeft ZV Westland zwemmer Niels Dijkshoorn een fantastische prestatie neergezet door als zesde te eindigen

op de 1500m vrije slag in het klassement junioren 4. Hij zwom een zeer stabiele race met veel 35-ers per 50m. Uiteindelijk verbeterde Dijkshoorn zijn tijd met maar liefst 22 seconden.

Dijkshoorn had zich ook geplaatst voor de Ranomi-cup tijdens de Swimcup in Den Haag op de 200m rugslag. In de voorrondes wist hij zich bij de snelste 16 te zwemmen met 2:16.73, waardoor hij een startbewijs verdiende voor de B-finale. Met een eindtijd van 2:16.83 finishte Dijkshoorn als vijfde in de finale en werd 13e overall.

ZV Westland heeft een speciale actie om kennis te maken met master / wedstrijdzwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen. Kijk op de website www.zv-westland.nl voor meer informatie. (Niels Dijkshoorn links)